Корпоративно управление

Euromarket

Боряна Радева

Главен мениджър на Евромаркет Груп

ЛИДЕРСТВОТО НА ПАЗАРА Е ДВИЖЕЩА СИЛА

Колеги и приятели,

Благодаря ви, че заедно написахме 30-годишна история на успеха. За мен това не е само повод за гордост, а отговорност към българските и международните ни партньори, към бизнеса и обществото.

С вашата помощ изградихме и развиваме най-голямата българска компания за индустриална и строителна техника. Хората са основната ценност на Евромаркет Груп. Те са лицето на компанията и ежедневно представят и защитават принципите ни пред нашите клиенти. Затова непрестанно инвестираме в обучението им и изграждането им като професионалисти и отлични консултанти в своята област.

Още от самото основаване на Евромаркет Груп си поставихме за цел да бъдем добър корпоративен гражданин и да дадем своя принос за обществото, в което живеем и работим.

Затова с увереност стартирахме и програмата си за социална отговорност. Най-голямата ни гордост е основаването на фондация "Етерна" и проектът за възстановяване на "Вечните сгради на България". В рамките на проекта осъществихме реконструкция на Боянската църква, възвърнахме облика на Гигинския манастир, възстановихме спортен комплекс за деца в кв. "Младост". Днес продължаваме да подаваме ръка на тези, които имат нужда от помощ.

В края на 2018 г. стартирахме дългоочакван проект за компанията - изграждане на две нови сгради към Корпоративно-сервизен център Евромаркет. Освен административна и сервизна база, в тях ще се помещават също шоуруми на нашите стратегически партньори Toyota Material Handling, Doosan Machine Tools и Mitutoyo. Убедени сме, че с тази инвестиция ще предложим по-качествен и бърз сервиз, както и да покажем по най-атрактивен начин последните технологични постижения.

Успешният бизнес има нов дом!

 

Димитър Илчев

Главен мениджър на Евромаркет Груп

МОДЕРНА, ИНОВАТИВНА И ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ

Скъпи колеги,

Уважаеми клиенти и партньори,

Благодаря ви, че заедно с вас за 30 години направихме Евромаркет Груп най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника.

Евромаркет се наложи в бизнеса поради няколко причини. Първата е вярата в успеха. Тя е била движеща сила през всичките тези 30 години. Втората причина е безкрайната всеотдайност и много труд, които сме положили и полагаме. Третата причина е, че винаги сме имали дългосрочни намерения – искаме компанията ни да създава и управлява дългосрочни бизнес системи, а не да прави еднократни сделки. Ние предлагаме решения, а не просто машини. Четвъртата причина за успеха ни – винаги сме си поставяли амбициозни задачи. Преди осемнадесет години, например, си поставихме задачата да станем лидер, и днес безусловно сме лидер в нашия бизнес в България. Петата причина за успеха на Евромаркет Груп е, че винаги сме се осланяли на хората – винаги сме им делегирали права и задължения и сме им помагали да растат, винаги сме поставяли екипната работа пред индивидуалната. Друга причина е, че следваме принципа на безрисковост в бизнеса: внимателно анализираме всеки ход, действаме предпазливо. Седмата причина е точно обратна на предишната – когато трябва, сме много гъвкави и изключително възприемчиви към нови идеи, възможности и нестандартни решения. Но най-важната причина за нашия успех е, че се водим от клиента, вслушваме се в него и работим за него. В крайна сметка, ние сме това, което сме, заради нашите клиенти!

Ако гледам назад, бих казал – колко много работа сме свършили! Ако гледам в перспектива, бих казал, че успехът за нас тепърва предстои.

Каня ви да продължим заедно!

 

Ивайло Борисов

Главен изпълнителен директор

ИНТЕРЕСИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СА ВОДЕЩИ ЗА НАС!

За нас познаването на Вашите нужди, желания и очаквания е основен приоритет. Ние разбираме, че високата производителност, ниските експлотационни разходи и минималният престой на Вашите машини са в основата на Вашата конкурентноспособност.

Затова нашите основни усилия са насочени към предлагането на качествено и високопроизводително оборудване, към предоставянето на високоефективни и енергоспестяващи решения и осигуряването на максимално качествено и бързо сервизно обслужване. По този начин ние даваме комплексно решение за Вашите нужди с максимална добавена стойност за Вашия бизнес. Готови сме да работим в екип с Вас и сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

За нас Вашият успех е всичко!
Благодарим Ви, че ни гласувате доверие и че сте с нас през всичките тези години.
Евромаркет Груп е това, което е, благодарение на Вас!

 

Антон Радев

Зам.-главен изпълнителен директор, сектор „Строителство”

ОЧАКВАМ СЛЕДВАЩИТЕ 5 ГОДИНИ ДА СА ПРОДУКТИВНИ ЗА БИЗНЕСА

Скъпи колеги,

Антон Радев е заместник главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп, сектор „Строителство”. Той ще отговаря за бизнеса със строителна техника, превозни средства, екологични решения и техника под наем.

Антон Радев се присъединява към екипа на Евромаркет през 2011 г., за да заеме позицията на финансов директор на групата. А през 2020 г. става и изпълнителен директор на дъщерната компнания AйТръкс ЕАД, официален дилър и сервиз на Iveco в България.

Той е завършил престижния университет Cass Business School в Лондон, Великобритания. Защитил е с отличие бакалавърска и магистърска степен по „Банково дело и финанси” и „Мениджмънт и предприемачество”. Специализирал е „Корпоративно и инвестиционно финансиране” в международна финансова институция в Лондон.
След завръщането си в България е бил част от одит екипа на водещата консултантска и одиторска компания PriceWaterhouseCoopers (PwC).

Антон Радев е член на Управителния съвет на FBN Bulgaria, („Сдружение на фамилния бизнес – България“) част от Family Business Network - международната организация, обединяваща над 3500 достойни и уважавани фамилни компании от цял свят.

 

Добромир Петков

Зам.-главен изпълнителен директор, сектор „Индустрия”

ПРОМЕНЯТ СЕ КЛИЕНТИТЕ, ПРОМЕНЯМЕ СЕ И НИЕ

Скъпи колеги,

Добромир Петков е заместник главен изпълнителен директор на Евромаркет Груп, сектор „Индустрия”. Той ще отговаря за бизнеса с компресори и генератори, подемно-транспортна и складова техника, автосервизно оборудване и консумативи, металообработваща и заваръчна техника и индустриални инструменти.

Добромир Петков е в структурата на Евромаркет Груп от 17 години. Той започва работа като търговски специалист (Заваръчна и специализирана техника). Няколко години по-късно става Мениджър продажби в Евромаркет Заваряване, a през 2011 година поема управлението на цялото направление Евромаркет Метал. През този период направлението разширява портфолиото си, чрез стратегически партньорства с Panasonic , Doosan Machine Tools, Kennametal и др. и постига отлични резултати.

Добромир Петков е възпитаник на езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" в гр. Хасково, завършил е „Икономика на интелектуалната собственост” и „Маркетинг” в УНСС и притежава допълнителна квалификация – „Контрол на челни заварени съединения” от ТУ.

Запознайте се с Евромаркет:

Мисия, визия и ценности

Мисия, визия и ценности

Успехът на Евромаркет Груп се дължи на високите цели, които си поставяме, разбирането за важната мисия, която изпълняваме и ясната визия, която имаме за бъдещото развитие на компанията. прочети повече
Стратегия

Стратегия

Създадена през 1992 година, Евромаркет Груп има непоклатимата репутация на лидер в своя бранш заради оптималното съотношение между високо качество на продуктите, компетентност и добро обслужване от страна на внимателно подбрани и специално обучени търговски и сервизни специалисти. прочети повече
Добри практики

Добри практики

Като социално отговорна компания Евромаркет Груп е инициатор на редица социални програми. Компанията изпълнява и дългосрочни програми за подпомагане на децата, лишени от родителски грижи. прочети повече
Кариери

Кариери

Ние предоставяме добре работеща среда и възможност на всеки един служител да разкриете потенциала си, за да покаже най-доброто от себе си и да постигне максимални резултати! прочети повече
Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

Антикорупционни практики в Евромаркет Груп

В Евромаркет Груп е въведен кодекс за провеждане на открита антикорупционна политика от служителите в цялата компания и всички дъщерни дружества, на всички длъжности и управленски нива. Осигурени са и надеждни практики за контрол. прочети повече
История на компанията

История на компанията

От създаването си през 1992 г. до днес, вече над 30 години развиваме най-големия български холдинг за строителна и индустриална техника. Преминахме както през много успешни, така и през кризисни години. Горди сме, че с много всеотдайност и упоритост изграждаме историята на съвременна България! прочети повече
Актуално и днес

Актуално и днес

Представяме на Вашето внимание различни интервюта, публикувани в разнообразни издания през дългата истрория на Евромаркет Груп АД. прочети повече
Пълни правила за игра Techno Expo 2024

Пълни правила за игра Techno Expo 2024

Тук можете да откриете пълните правила за играта на Techno Expo 2024 прочети повече

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.