Подемно-транспортна и складова техника - За направлението

Toyota Material Handling Europe (TMHE) спечели iF Design Award 2017, световно известни награди за дизайн. Новият ричтрак BT Reflex O-серия, подходящ както за вътрешна така и за външна употреба, спечели в категорията Автомобили и превозни средства.

През 2015 година Toyota спечели три награди за дизайн - за електрокарите Traigo 80, мотокарите Tonero с товароподемност 3,5 - 8 тона, електрическите колички BT levio P-серия. В началото на 2015 година Toyota спечели още две престижни награди - Good Design 2015 и German Design Award 2015 за серията мотокари Toyota GENEO - японският еквивалент на европейския Tonero 3.5 – 8.0 тона. Toyota спечели още две престижни награди - Good Design 2015 и German Design Award 2015 за серията мотокари Toyota GENEO - японският еквивалент на европейския Tonero 3.5 – 8.0 тона. Toyota е получила над 25 награди за дизайн досега, от които 16 са Good Design. През 2006 година мотокарите Tonero 1,5 до 3,5 тона получват наградата Good Design.

Евромаркет Кари АД е дружество в рамките на Евромаркет Груп AД, специализирано в доставката и сервиза на подемно - транспортна и складова техника, стелажни системи и подопочистващи машини

Евромаркет Кари е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001.


 

Верификация в PDF

Евромаркет Кари АД е официален представител на световно-известни фирми като Toyota/BT, Hako, Standard, SMV Konecranes, Combilift, Aisle Master. Основна цел на дружеството е да предлага на клиентите си не просто машини, а ефективни, цялостни решения, които напълно удовлетворяват техните нужди. Затова ние инвестираме непрекъснато в повишаване квалификацията и компетентността на нашите служители. Следим и налагаме на българския пазар най-новите световни технологии.

За да отговорим в максимална степен на нуждите на нашите клиенти ние непрекъснато развиваме сервизната дейност.

Водеща цел на нашия сервиз са максимално къс срок за реакция и минимален престой за обслужване на техниката, която ползват нашите клиенти, постигнати чрез адекватна и навременна помощ по обслужване на машините.

Сервизът на ЕВРОМАРКЕТ КАРИ е познат на над 2500 предприятия от всички отрасли на индустрията и е предпочитан заради скоростта на реакция, нивото на професионализъм, качеството и надеждността на ремонта и поддръжката.

Доказателство, за това че развиваме в положителна посока нашите сервизни услуги, е постоянното нарастване на броя на нашите клиенти.

Стремим се да бъдем винаги близо до клиентите си, да познаваме добре техните нужди и да поддържаме дългосрочно партньорство с тях. За да отговорим максимално на потребителските нужди ние предлагаме:

  • Осигуряване на Финансов и Оперативен лизинг при най-изгодни условия;
  • Наем на подемно - транспортна техника;
  • Доставка на употребявана техника;
  • Обратно изкупуване на употребявана техника

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.