Подемно-транспортна и складова техника - Сервизни дейности

СЕРВИЗНИ РЕШЕНИЯ

Предотвратяване на проблема е винаги по-добре, отколкото разрешаването му. Тази проста философия е зад всички наши договори за услуги, тъй като те са проектирани да намалят оперативните рискове и да ви помогнат с безаварийна работа на Вашата подемно-транпортна техника. Аварийни ремонти или превантивна подръжка - независимо от Вашето местоположение ние имаме ресурсите, знанията и опита да поддържаме Вашите машини непрекъснато в движение. Плановете за сервизна поддръжка са:

  • Договор за профилактични сервизни прегледи  - значително намаляват риска от непредвидени престои и скъпи ремонти на вашата техника.   
  • Договор за пълен сервиз - разширен сервизен план включващ превантивна поддръжка и аварийни ремонти. Като допълнение този план покрива и необходимостта от подмяна на всички части, необходими за поддръжка или отстраняване на аварии.

Защо да изберете сервиза на Евромаркет Кари АД?

Евромаркет Кари е сертифицирана по програмата ASEC на TOYOTA – ниво Entry в следпродажбения сервиз.

ASEC e програма, разработена за стандартизиране и подобряване на сервизната дейност директно от завода производител с три основни нива, в зависимост от покритите стандарти и изисквания – Entry, Basic и Advance.  

ASEC сертификат гарантира  изключително високо качество на обслужване и управление в цялата мрежа от дилъри, дистрибутори или производители Toyota / BT / CESAB. 

Фирмата разполага с високо квалифицирани сервизни специалисти на разположение 24 часа в денонощието и много добре развита сервизна мрежа на територията на цялата страна.

Запитване за сервиз може да направите на телефон 02/9767301 или да изпратите запитване.

ОРИГИНАЛНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Евромаркет Кари АД може да ви предложи резервни части, консумативи и аксесоари на конкурентни цени за всички европейски и японски марки високоповдигачи.  Ние можем бързо да  идентифицираме всяка част, за мотокар или складово оборудване, и да я доставим  навсякъде в България  в рамките на 24 часа.

Сервизът разполага на склад с над 94% от резервните части за Toyota/BT, както и части за много други марки високоповдигачи. Ние можем да предложим  резервни части за всички модели подемно-транспортни машини, дори години след спиране на производството им.

Можем да предложим пълна гама пневматични и супереластични гуми -  европейско качество, гарантиращо непрекъснат процес на работа на вашите мотокари.

              

Запитване за резервни части може да направите на телефон 02/9767301. Нашите сервизни координатори ще се свържат с Вас в най-кратки срокове.

СТАРТЕРНИ И ТЯГОВИ БАТЕРИИ

Евромаркет Кари АД може да ви предложи стартерни и тягови (панцерни и гелови) батерии за всички видове елелктрокари и мотокари. В допълнение на това предлагаме различни видове зарядни устройства за зареждане на тягови батерии според тяхните характеристики. Вискокачествените продукти, които предлагаме Ви гарантират непрекъснат процес на работа без излишни допълнитени разходи.

      

Нямате достатъчно средства за закупуването на нова тягова батерия?

Евромаркет Кари АД предлага услуга за диагностика и евентуален ремонт на Вашата тягова батерия за възстановяване на капацитета и еднаквостта на клетките.

Повече информация за сервизните дейности ще намерите тук: Сервиз Кари

 

 

 

 

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.