Безопасно и ефективно обработване на тежки товари с манипулаторите Combilift Straddle Carrier

04.08.2020 Безопасно и ефективно обработване на тежки товари с манипулаторите Combilift Straddle Carrier

Евромаркет Кари и Combilift представят манипулаторите Combilift Straddle Carrier (Combi SC).

Всяка компания, която обработва големи товари от бетон или стомана например е запознат с рисковете, които крие товаренето на платформи с готовия за транспортиране до клиента продукт. Това често може да включва необходимостта от работа на височина като персоналът стои на ремаркето, за да насочва водачите на повдигачите или да закача с куки товарите при използване на кранове.

За да премахнат тези опасности, мнозина се обръщат към Combi SC гамата товарачи на Combilift, които позволяват да се обработват товари на нивото на земята. Машината захваща подготвения товар от земята, вдига го с асансьорния механизъм и го поставя директно върху платформата на камиона, готов да бъде закрепен за транспортиране. Повдигането и маневрирането дори с най-тежките товари не е проблем с Combi SC. Оптималният му център на тежест, широко междуосие и изключителна маневреност благодарение на трите колела, гарантира максимална стабилност при товарване.

Централно разположената, наземно достъпната кабина предлага 360° видимост, потребителският интерфейс е интуитивен и всички функции може да се извършват от вътрешността на кабината, без да има нужда операторите да работят  във височина.


View on YouTube

„И има много други предимства, както казва Майк Несбит, мениджър оборудване в компанията Schulte Building Systems, САЩ: „Направете нещо по по-безопасен начин, който ще бъде и по-печелившия начин също. Нашите Combi SC не само подобриха безопасността, но намалиха времето за обработка и товарене наполовина, както и разходите за труд, а това увеличава печалбата. "

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.