Безопасно и ефикасно зареждане на контейнери с Combilift Sleep-Shit

10.08.2020 Безопасно и ефикасно зареждане на контейнери с Combilift Sleep-Shit

Евромаркет Кари и Combilift представят манипулатора Combilift Sleep-Shit (Combi-CSS).

Товаренето на контейнер е трудоемко, отнема много време и носи риск от нараняване на операторите, както и повредени стоки. Използването на механизиран метод намалява необходимостта от ръчно обработване и следователно повишава безопасността. Това беше идеята при разработването на Combilift Container Slip-Sheet (Combi-CSS), който ускорява зареждането на контейнерите, като същевременно защитава персонала.

Combi-CSS с капацитет от 30 000 кг е ниска платформа с двупосочен хидравличен изтеглящ механизъм, върху който e монтирана стоманена основа. Пълното натоварване на продуктите може да се подготви върху платформата, която след това влиза в контейнера. 20 футов контейнер може да бъде зареден само за три минути, a 40 футов само за шест минути. Когато контейнера е напълно зареден, хидравлична задна бариера фиксира и държи товара, докато металната платформа на Combi-CSS се изтегля под него.

Вижте видео:


View on YouTube

Един от първите Combi-CSS модели e доставен на Fast Freight Srl, Румъния, спедиторска компания, която е искала да подобри своите процедури за зареждане на контейнери. „Безопасността и намаляването на риска при всички операции е основен приоритет за нас” - казва Йоана Неду, отговорник за износа в компанията, - „и ние използваме различни продукти на Combilift, за да се справим с разнообразните товари, които изпращаме по света. Combi-CSS ни позволи да подобрим безопасността, като в същото време увеличихме капацитета на товарене и печалбата. “

Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.