Бизнесът избира все повече машини за хигиена на работното място – статия на списание Градът

24.07.2020 Бизнесът избира все повече машини за хигиена на работното място – статия на списание Градът

Повишено търсене на специализирани почистващи машини за хигиена на работното място отчитат от Евромаркет, най-голямата българска компания за доставка на техника за индустрията и строителството. От дружеството съобщават, че само за последните два месеца броят на запитванията и доставените машини надхвърля всички прогнози от 2019 г.

„Техниката, която предлагаме, е приложима във всеки един сектор – медицински заведения, супермаркети, производствени помещения, складове на хранителната промишленост, за търговски центрове и хотелски комплекси. През годините наблюдаваме траен ръст на търсенето в България, като достигнахме пик през последните няколко месеца в условията на световна пандемия. Най-важното, върху което всички се фокусирахме, беше здравето и безопасността на клиентите и служителите“, коментира Николай Станчев, изпълнителен директор на Евромаркет Кари.

Вижте цялата статия в сайта на списанието, страница 265 или печатното издание, брой 3: https://gradat.bg/spisanie/broy-32020Обратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.