Евромаркет Кари достави иноксови стелажи

05.08.2020 Евромаркет Кари достави иноксови стелажи

Евромаркет Кари достави изцяло иноксови (неръждаеми) стелажи за голяма компания от хранително-вкусовата промишлeност.  

За специфичната дейност на клиента проектантите от Евромаркет Кари изготвиха специален проект на стелажна система за средно-тежки товари. Стелажите са монтирани в камера за зреене на кашкавал и са изработени с решетъчни полици за циркулация на въздуха.

Стелажната система за средно-тежки товари е система с универсално приложение. Тя позволява да бъде пригодена за складиране на товари с различни размери и характеристики посредством много допълнителни елементи и принадлежности, които се предоставят отделно като опция.

Стелажната система за средно-тежки товари от инокс е пригодена за хранително-вкусовата промишленост и е най-доброто решение за складиране на непалетни хранителни стоки в хладилни камери.

Стелажите, предлагани от Евромаркет Кари, са разработени и тествани съгласно изискванията на Европейския комитет по стандартизация (CEN). Оборудването е разработено съгласно провеждането на постоянни тестове в лаборатория и с отчитане на поведението в реални работни условия. В резултат на това, предложените детайли са проектирани и произведени с качества на максимална устойчивост, здравина и удължена експлоатация. 

Вижте снимки на доставените иноксови стелажи:

Вижте повече за стелажите, предлагани от Евромаркет Кари, тук: Стелажи и оборудване за складовеОбратно към новините

Изпратете запитване

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.

Вашата препоръка

Скъпи клиенти, ще се радваме да се запознаем и да чуем Вашето мнение и предложения за сайта, за да го подобрим за Ваше улеснение.

Код за сигурност: * Ако кодът не е разбираем можете да го презаредите, като кликнете върху него.